Cum să mărești penisul unui adolescent - metode sigure și eficiente

Adolescența este o perioadă în care o persoană începe să acorde atenție corpului său și deficiențelor acestuia.

Pubertatea la băieți începe la vârsta de 12-13 ani, în intervalul de până la 20 de ani un bărbat poate urmări cum crește penisul său.

O etapă importantă în viața fiecărui om

probleme cu dimensiunea penisului în adolescență

Pe lângă creșterea dimensiunii organelor genitale, apar și alte modificări hormonale importante:

 • creșterea crescută a părului în zona inghinală și pe față;
 • rotunjirea scrotului;
 • modificarea lungimii și grosimii penisului;
 • formarea preputului.

Dezvoltarea în această formă este un proces important. Părinții ar trebui să țină evidența acestor schimbări.

Dacă un adolescent nu are păr sau vocea nu i se „rupe", atunci vorbim de o insuficiență hormonală, testosteronul este produs în cantități insuficiente. Ignorarea problemei este plină de probleme patologice în viitor.

Normele de grosime și lungime a penisului la un adolescent

Mărimea penisului la sexul puternic la vârsta adultă poate fi diferită. La o vârstă fragedă, lungimea și lățimea penisului sunt aproximativ aceleași la toți copiii. Datele medii ale penisului în timpul unei erecții sunt egale cu următorii indicatori (lungimea, diametrul, datele sunt indicate în centimetri):

norme pentru grosimea și lungimea penisului la un adolescent
 • 12 ani - 10-11 și 7, 5;
 • 13-14 ani - 12-14, 8, 5-10, 5;
 • 15-16 ani - 15-17, 11-12.

La șaptesprezece ani, adolescenții pot observa că organul devine mai scurt cu 0, 5-1, 2 cm.Acest lucru se datorează creșterii diametrului. Mulți experți consideră că la vârsta de 17-19 ani, încă mai poți influența dimensiunea penisului.

Ce afectează dimensiunea penisului la adolescenți

Dimensiunile sunt influențate de diverși factori:

 1. Genetica- este depus în pântece. Dacă tatăl copilului nu este un gigant sexual, atunci nu ar trebui să se aștepte ca băiatul să aibă un aparat semnificativ în pantaloni scurți.
 2. ecologia afectează negativ creșterea penisuluiEcologie- conform statisticilor, băieții care locuiesc în apropierea fabricilor și fabricilor care emit componente chimice nocive în atmosferă au o dimensiune a penisului cu 0, 5-3 cm mai mică decât băieții care locuiesc în sud și în alte zone prietenoase cu mediul.
 3. Leziune în zona inghinală- acest lucru poate să nu se manifeste în niciun fel în timp ce copilul merge în grădină, totul devine vizibil în timpul pubertății.
 4. Boli ale sistemului endocrin- in acest caz, un adolescent trebuie sa aleaga tratamentul potrivit pentru a evita problemele in domeniul sanatatii barbatilor pe viitor.
 5. Creştere– Băieții înalți pot avea un penis mai lung, dar un diametru mai mic. La adolescenții care nu depășesc 163 de ani, penisul este gros și scurt.
 6. hrană sănătoasă pentru creșterea penisuluiAlimentație sănătoasă - dieta unui tânăr reprezentant al sexului puternic ar trebui să fie completă. Lipsa unui produs va afecta dezvoltarea fizică generală a copilului și a organelor sale de reproducere.
 7. Obiceiuri proaste- din pacate, abuzul de fumat si alcool va afecta neaparat cresterea penisului. Dacă un băiat începe să fumeze la 14 ani, atunci la 17 ani poate vedea că penisul este cu 0, 7-2, 5 cm mai mic decât dimensiunea medie.
consultație cu un medic despre mărirea penisului

Experții consideră că părinții sunt obligați să monitorizeze modul în care se dezvoltă corpul unui adolescent.Băieții trebuie duși în mod regulat la chirurg, care va detecta patologia în timp util.

Cu cât o problemă este detectată mai devreme, cu atât este mai mare probabilitatea ca în viitor tipul să nu întâmpine probleme precum disfuncția penisului sau complexe sexuale.

Cum să mărești penisul unui adolescent: modalități populare

Companiile farmaceutice promovează activ fonduri care vă permit să măriți penisul cu 2-4 cm. Diametrul poate fi și ajustat. Desigur, aceste medicamente sunt temporare.

În condiții naturale, penisul crește doar până la vârsta de 21 de ani. Acest fapt a fost stabilit, dacă nu acționați suplimentar asupra organului cu medicamente sau nu faceți exerciții, atunci nu puteți spera că un aparat va apărea în pantaloni scurți, ca o vedetă a unui film pentru adulți. Reprezentanților acestei profesii le place să folosească geluri și diverse spray-uri care măresc fluxul de sânge în zona inghinală și din acest motiv are loc o creștere a penisului. La o vârstă fragedă, astfel de experimente sunt interzise.

Adolescenții pot prelungi penisul cu următoarele proceduri:

 • pompele funcționează din cauza diferenței de presiune;
 • pompă pentru penisExtensoarele sunt dispozitive populare care au apărut în cele mai vechi timpuri. Desigur, la acea vreme păreau simple, dar esența a rămas - datorită întinderii forțate, apare alungirea;
 • exerciții fizice - există antrenamente care vă permit să reglați dimensiunile organelor genitale;
 • masturbarea este o metodă controversată, deoarece sexologii consideră că în adolescență, satisfacția de sine poate duce la probleme în viitor. Această metodă este potrivită pentru bărbații care au în mod regulat contact sexual cu femei.

Puteți crește penisul în adolescență folosind aceste tehnici cu 0, 5-3 cm. Uneori această distanță nu este suficientă pentru ca bărbații să se simtă adevărați supraoameni în dormitor.

Extender și pompe

prescripția medicului pentru mărirea penisului

Un adolescent nu trebuie să se gândească prea mult la dimensiunea mică a penisului. Desigur, dacă penisul este mai mic decât media, atunci trebuie să mergeți la un specialist. De la vârsta de șaptesprezece ani, puteți lua câteva metode care vă vor permite să vă simțiți încrezători în post cu o doamnă în viitor.

Un extender este un dispozitiv care mărește un organ prin întinderea țesuturilor acestuia.Dacă îl purtați în mod regulat, puteți provoca înmulțirea celulelor pielii, acest lucru contribuind la întinderea în lungime și lățime.

Aparatul este atașat zilnic timp de 6-8 ore, va trebui chiar să te plimbi cu el în locuri publice. Pentru a ascunde sistemul, va trebui să purtați pantaloni largi și lenjerie intimă. Rezultatul va fi vizibil după o lună de utilizare. Pielea tinerilor este mai adaptată la întindere.

Prezentare generală a pompelor de vid pentru mărirea penisului

Pompele dau rezultate temporare. Dar experții spun că utilizarea prelungită va provoca cu siguranță o creștere a lungimii și lățimii.

 • În adolescență, pielea este predispusă la regenerare rapidă, din acest motiv se întinde ușor.
 • Dacă începeți să utilizați pompa la vârsta de 18 ani, atunci penisul va deveni cu 2-3 cm mai mare. Folosiți dispozitivul cu atenție, leziunile apar în fiecare al cincilea caz.

Masaje si exercitii

masaj penisului pentru marirea

Organul sexual al unui adolescent poate fi mărit cu ajutorul antrenamentului. Întinderea regulată a penisului va duce la o alungire de 3-5 cm. Dacă masați penisul în fiecare zi în timpul unei erecții, rezultatul va deveni vizibil într-o lună. Mișcarea se face de jos în sus - trebuie să țineți cu forță mâna de la bază până la cap. Experții spun că această acțiune este puțin dureroasă.

Jelqing este o tehnologie străveche care vă permite să măriți lungimea penisului. Tragerea penisului cu ajutorul greutăților trebuie făcută în fiecare zi timp de 40-65 de minute. Dacă petreceți mai puțin timp, atunci nu va exista niciun rezultat.

 • Exercițiul se face pe un membru care se află într-o stare neexcitată.
 • Dacă organul este supraîncărcat, atunci pot apărea probleme cu ruperea țesuturilor sau a vaselor de sânge. La o vârstă fragedă, rănile apar din cauza lipsei de experiență și a tensiunii excesive.

Dar despre operațiuni?

Clinicile private chirurgicale sunt din ce în ce mai mult servicii de publicitate pentru o modalitate rapidă de a crește penisul. Desigur, adolescenții ar trebui să aleagă metode sigure pentru corectarea organelor - extender și masaj.

Intervențiile chirurgicale nu se vor face bărbaților care nu suferă de patologii și defecte evidente care necesită manipulări complexe cu bisturiul.Nici la cererea părinților, astfel de operații nu se efectuează numai la cererea pacientului. Medicul vă va spune în detaliu care este norma și câți centimetri sunt în organul sexual normal al unui adolescent.

pastile pentru mărirea penisului

De asemenea, îi puteți sfătui bărbaților să ia vitamine și să monitorizeze nutriția. Abuzul de obiceiuri proaste este o cale sigură către o sănătate precară și un penis mai mic. Părinții ar trebui să sprijine copilul în toate modurile posibile pentru a preveni problemele grave. Trebuie să contactați urgent un specialist dacă penisul nu crește și sunt prezente următoarele simptome:

 • tipul are umerii îngusti și bazinul larg;
 • băiatul nu are erecție;
 • un adolescent este obez;
 • testiculele sunt mici.

Dacă vă monitorizați cu atenție starea de sănătate și nu vă fie frică să mergeți la medici, puteți corecta multe defecte care sunt depistate tocmai în adolescență. Un penis mic in adolescenta nu este un motiv de panica, este posibil sa fie genetica sau inca nu este momentul sa uimim prietenii cu dimensiunile unui „prieten" si povesti de exploatari sexuale.