Recenzii despre Gigant

 • Dumitru
  După 40 de ani, am observat că nu mai dau startul în pat. Cred că acest lucru se datorează parțial faptului că sunt nemulțumit de dimensiunea penisului și de complexul meu. Am găsit Gigant gel pe Internet. L-am comandat pe site. Am vrut doar să restabilesc o erecție, dar am reușit și să mă măresc penisul. Erecția a revenit la normal în prima zi și o săptămână mai târziu am măsurat o creștere de 2 cm.
  Gigant
 • Floarea
  Eu și soțul nostru suntem căsătoriți de 10 ani. Are 50 de ani. Recent, a început să treacă prin sex și dimensiunea demnității sale nu m-a satisfăcut cu adevărat. Am decis să comand gelul Gigant pe Internet de pe site-ul oficial al producătorului. Am plătit-o eu, livrarea a venit la oficiul poștal. Gelul chiar a ajutat. Soțul meu l-a folosit timp de o săptămână, penisul a devenit mai mare și mai greu.
  Gigant
 • Alexandru
  Nu aveam un penis foarte mare - 16 centimetri și am observat că acest lucru nu este suficient pentru prietena mea. Din acest motiv, am început să am complexe și, în plus, am început să am probleme cu erecția. Medicul mi-a recomandat gelul Gigant, l-am comandat online. După 2-3 zile, erecția s-a întors și, după o săptămână, am observat că prietenul meu a adăugat cel puțin un centimetru lungime!
  Gigant
 • Elena
  Mă întâlnesc cu un tip de 5 ani. Penisul său nu este foarte mare, așa că au început și problemele cu libidoul. S-a dovedit că, din cauza stresului la locul de muncă, tipul și-a pierdut complet erecția. Am fost la doctor, mi-a recomandat gelul Gigant. L-am comandat pe site-ul producătorului și am început să îl folosim. După 4 zile, penisul tipului a devenit mai mare și a apărut o erecție.
  Gigant
 • Floarea
  Am fost întotdeauna timid în legătură cu sexul din cauza unui penis mic și, în cele din urmă, am început să am probleme cu potența. Prietenii mei m-au sfătuit Gigant gel pentru creșterea și potența penisului. L-am comandat pe site-ul oficial al producătorului. Erecția s-a îmbunătățit după câteva zile și o săptămână mai târziu a existat un bonus frumos - penisul a devenit mai gros și mai lung.
  Gigant
Evaluarea utilizatorilor Gigant
4.3
17