Experiență de utilizare Gigant

Henry, Budapesta, Gigant Gel Experience

fotografia produsului, experiența aplicării

Gigant mi-a atras atenția prin compoziția sa naturală: arginină, ulei de melc, guarana, zinc. Toate aceste componente oferă un rezultat sigur și eficient.

Bărbații care suferă adesea de probleme sexuale, înainte de a cumpăra un gel, vor să găsească informații detaliate despre eficacitatea gelului și efectele secundare. Aceștia subliniază faptul că gelul pentru extinderea penisului Gigant are o serie de calități pozitive:

Perfect tolerat de utilizatori, deoarece are o compoziție complet naturală. Se potrivește bine cu băuturile alcoolice. Primele rezultate sunt vizibile deja în a 3-a zi de utilizare. Instrumentul este în realitate activ.

Încă din copilărie, am o dimensiune medie a penisului. Soția mea glumește adesea despre mine că am un mic, eram deseori supărată și jignită, dar nu am arătat-o. Într-o zi am venit acasă și am intrat online. Pe site am văzut crema miracol Gigant. Producătorul a garantat mărirea eficientă a penisului fără intervenție chirurgicală. Nu credeam că există, pentru că am crezut că nu este realist să mărești penisul fără intervenție chirurgicală. Dar totuși am decis să-l cumpăr, brusc totul se va rezolva, iar soția mea va înceta să glumească la mine.

Achiziționarea Gigant

Am fost pe site-ul oficial al producătorului, am citit o mulțime de recenzii pozitive. Am completat un chestionar și am comandat un gel. După apel, managerul m-a sunat, a confirmat comanda, a spus că livrarea va fi la oficiul poștal din departamentul meu în câteva zile. Gelul a venit la timp.

Prezentare generală a produsului și rezultatele gelului

Experiență cu Henry's Gel din Budapesta

Adnotarea atașată detaliază modul de utilizare a instrumentului. Am început să folosesc gelul urmând instrucțiunile. După o săptămână de aplicare, am fost mulțumit. Deja în a doua săptămână, penisul a crescut cu 4 cm. În a treia săptămână, a crescut cu 1 cm. După aceea, am decis să nu mai folosesc și să mă bucur de sex cu iubita mea femeie. Rezultatul este pozitiv: calitatea intimității este la cel mai înalt nivel, iar soția mea a încetat să glumească la mine și a început să ceară mai multe.

Când se aplică, gelul se răcește ușor, ceea ce conferă o iritare suplimentară și îmbunătățește erecția. Aceeași răceală reduce ușor sensibilitatea, contribuind la o creștere a duratei sexului. Sunt mulțumit de rezultat, iar soția mea este de două ori fericită.