Instructiuni de folosire Gigant

Instrucțiuni pentru utilizarea produsului Gigant

cum să utilizați gelul Gigant pentru a vă mări penisul

Modul de utilizare corectă a gelului este scris în instrucțiuni. Asigurați-vă că faceți totul conform instrucțiunilor, astfel încât să aveți garanția unei măriri eficiente a penisului. Medicii din România prescriu un gel pentru mărirea penisului. Unguentul îmbunătățește circulația sângelui și previne semnele neplăcute de impotență.

Cum se utilizează instrumentul?

Gelul se aplică cu mișcări ușoare pe penisul erect. Obțineți în mod constant +1 cm până la lungimea penisului după masajul cu gel. Pentru cele mai bune rezultate, aplicați gelul cu 30 de minute înainte de a începe sexul. În prima lună de utilizare obișnuită, penisul dvs. va adăuga de la 2 cm lungime și 1 cm diametru.

Contraindicații și efecte secundare

Deoarece în gelul Gigant sunt prezente doar substanțe naturale, este contraindicat să îl utilizați numai în caz de intoleranță personală. Băieții tineri care nu au împlinit încă vârsta de 18 ani nu ar trebui să folosească gelul. Când se respectă dozele indicate în instrucțiuni, semnele laterale nu apar. O creștere a concentrațiilor zilnice poate duce la o supradoză, care este însoțită de:

  • migrene,
  • greață,
  • dispepsie,
  • deteriorarea stării generale,
  • reacție alergică.

Bărbații cu vârsta peste 65 de ani care au decis să utilizeze gelul Gigant pentru mărirea penisului ar trebui să consulte un medic.

Informații importante! Utilizarea combinată a gelului pentru mărirea penisului cu doze mici de alcool este permisă și nu provoacă riscul de efecte secundare.