Cum se folosește o pompă de mărire a penisului

În primul rând, să privim cu fast adevărul și miturile despre mărirea penisului.

pompă pentru penis

Mitul nr. 1. Cu cât pula este mai mare, cu atât mai multă plăcere.

Vaginul feminin este aranjat în așa fel încât terminațiile nervoase să fie concentrate în principal în prima treime a intrării, deoarece natura totuși a pregătit femeile pentru naștere, iar dacă vaginul ar avea sensibilitate pe tot parcursul, nașterea s-ar transforma într-o agonie insuportabilă. Și asta înseamnă că, pentru a-ți face pe plac doamnei tale, trebuie să ai o demnitate destul de modestă. Un penis mai lung de 20 cm dă mai multe probleme decât plăcere, aici vei avea un efect traumatic constant al uterului și, bineînțeles, va trebui să renunți la bucuriile sexului anal. În ceea ce privește situația opusă, doar un penis mai mic de 8 cm în stare de erecție este considerat o abatere de la normă.

Mitul numărul 2. Penisul poate fi „întins"

Dacă triburile primitive încă își trag urechile și buzele înapoi, atunci, desigur, nimeni nu se deranjează să facă ceva asemănător pe penisul nostru.

Din punct de vedere fiziologic, aceasta este o prostie absolută, așa că nu ar trebui să devii ca niște sălbatici needucați și să transformi un organ funcțional în spaghete inactive. Singura modalitate de a „trage" poate ajuta dacă se efectuează în stare erectă timp de 20 de minute în fiecare zi timp de câteva luni, din cauza căreia corpurile cavernose ale penisului vor fi umplute mai intens cu sânge, iar lungimea poate crește cu 1. -1, 5 cm. Dar acest același efect poate fi obținut dacă aveți o viață sexuală normală, frecventă - și această metodă este de preferat să întârzie ceva. Nu ar trebui să ascultați tehnicile taoiste care spun că este necesar să mențineți o erecție cu ajutorul remorcherelor și a altor metode improvizate timp de câteva ore - acest lucru afectează negativ fluxul sanguin și poate fi o sursă de congestie, care se va transforma în cele din urmă într-o călătorie. la doctor. Eficacitatea tuturor tipurilor de metode meditative lasă de dorit și, dacă lungimea crește, atunci doar în fanteziile tale.

În momentul de față, există singura modalitate cu adevărat eficientă de a prelungi penisul, dar implică intervenție chirurgicală și este destul de lungă în execuție - „mobilizarea".

Mitul # 3. Puteți face penisul mai gros cu exerciții speciale.

În ceea ce privește metodele de creștere a diametrului, aici au fost inventate mai multe metode, dar eficiența lor este diferită. Prima metodă este transplantul de țesut adipos din locurile în care există un exces al acestuia, într-un loc în care este lipsă, adică pe penis. Eficacitatea este extrem de scăzută, deoarece dacă celulele adipoase încetează să primească nutriție suplimentară, se dizolvă foarte repede și te poți bucura de volumul mult așteptat pentru cel mult o săptămână. A doua modalitate este să încărcați silicon în loc de grăsime. La început, modificările îl vor mulțumi pe fericitul proprietar, dar în timp, sub influența gravitației, gelul se va scurge la bază și va deveni o sursă de probleme.

Și ce este cu adevărat

Singura opțiune în afară de intervenția chirurgicală este un extender. Acțiunea sa se bazează pe principiul întinderii, care este utilizat în mod activ pentru extinderea țesuturilor în chirurgia plastică. Efectul este permanent. Utilizarea unui extender este un subiect pentru un articol separat. Vom face doar o rezervare că rezultatele pot fi atinse în 3-6 luni, nu mai devreme.

Mod de aplicare

Înainte de a începe procedura, pompa de mărire a penisului trebuie spălată temeinic cu apă și săpun sau tratată cu preparate antiseptice. Este strict interzis să-l stropiți cu apă clocotită, să-l tratați cu alcool și peroxid de hidrogen. Pentru a crește efectul, se recomandă pre-ungerea penisului cu creme speciale. Acest lucru va crește fluxul sanguin local. Lubrifianții pot fi aplicați și pe baza dispozitivului. Dar, în același timp, merită luat în considerare faptul că lubrifianții pe bază de grăsime sau cei care conțin vaselin pot strica materialul dispozitivului.

Trebuie urmată o anumită secvență de acțiuni:

 • Penisul este plasat în cavitatea balonului și apoi este apăsat strâns pe corp.
 • Se verifică densitatea de compresie a orificiului de pe balon, iar în cazul unei supape speciale de aer, densitatea închiderii acesteia.
 • După ce, ținând dispozitivul cu o mână, a doua apasă para sau piston. Drept urmare, aerul este pompat, ceea ce permite strângerea penisului din cauza atmosferei rarefiate. Toate acestea duc la fluxul de sânge către penis.
 • După aproximativ 30 de secunde (se va observa o ușoară înroșire a penisului și erecția), presiunea negativă este eliberată permițând aerului să intre în dispozitiv. Pentru a face acest lucru, apăsați supapa situată lângă para (în unele modele, este suficient să deschideți orificiul din pompă, care este închis cu un deget în timpul procedurii).
 • Câmpul în care erecția a slăbit, este necesar să repetați din nou pașii de mai sus.
 • În momentul obținerii celei mai mari erecții, pe baza penisului este pus un inel erectil. Acest lucru se face pentru a preveni scurgerea rapidă a sângelui din penis și, prin urmare, pentru a-l menține drept.
 • Dupa terminarea exercitiilor, aparatul trebuie spalat si cu apa calduta si sapun sau alti dezinfectanti pentru igiena intima. Apoi, trebuie șters și uscat la temperatura camerei.

Sub rezerva tuturor instrucțiunilor și recomandărilor de mai sus, cu ajutorul unei pompe de vid, este posibil să se realizeze o creștere a penisului cu 2-3 cm după câteva luni.

Ce este o pompă de vid?

Pompa de vid a fost creată inițial pentru a combate disfuncția erectilă. Mărirea penisului a fost un efect secundar. Pe ce principiu funcționează acest dispozitiv?

O pompă de vid este un cilindru transparent, un balon cu o intrare, dar fără ieșire. Mai exact, există o ieșire, dar este o mică gaură cu un furtun atașat. Un furtun subțire, la rândul său, este atașat la o pompă pentru pomparea aerului din balon. Pompa este adesea reprezentată de o peră de mână ieftină, așa cum, de exemplu, se întâmplă în pompele ieftine din sex-shop-uri. La pompele scumpe, este instalată o pompă-pistol specială cu un manometru pentru a monitoriza presiunea din balon.

Principiul de funcționare este simplu:

 1. Penisul este introdus în balon.
 2. Balonul este apăsat strâns pe pubis.
 3. Aerul este evacuat din balon folosind o pompă manuală. În balon se creează o presiune negativă sau, după cum se spune, un vid. Ca urmare, corpurile cavernoase sunt umplute cu sânge, ceea ce provoacă o erecție artificială.

După ședința de pompare, membrul menține o erecție pentru o perioadă de timp, ceea ce permite, împreună cu utilizarea fondurilor din categoria Viagra sau un inel de erecție, să aibă relații sexuale.

Cu toate acestea, utilizatorii pompelor de vid au observat că, după sesiunile de pompare, membrul arată mai masiv decât de obicei. După cum sa dovedit mai târziu, utilizarea unei pompe de vid a crescut penisul, dar nu pentru mult timp: până la sfârșitul zilei, penisul și-a luat întotdeauna dimensiunea anterioară. După ce au aflat acest lucru, vânzătorii de dispozitive sexuale au început să vândă pompa de vid ca dispozitiv pentru creșterea penisului. Așa și-a câștigat popularitatea pompa de vid.

Mecanisme de mărire a penisului în timpul pompării

Creștere temporară

Ce face ca pomparea să provoace o creștere temporară?

 • Mecanism 1. Cu pompare prelungită (veți afla despre timpul setărilor mai târziu în articol), fibrele de elastină din tunica penisului sunt întinse. Acest lucru permite corpurilor cavernosi să rețină mai mult sânge, crescând astfel circumferința penisului. După câteva ore, când fibrele de elastină își vor lua din nou lungimea anterioară, circumferința penisului va reveni la norma sa obișnuită.
 • Mecanismul 2. Al doilea mecanism de mărire a penisului este fluxul limfatic. În timpul pompării, nu numai mult sânge curge în penis, ci și limfa. Se concentrează sub piele (în preput), ceea ce provoacă efectul așa-numitei „gogoși" după terminarea ședinței de pompare. În timpul primelor lecții cu o pompă, limfa se inundă mai puternic. Mai târziu, cantitatea de limfă în timpul pompării este redusă semnificativ. În general, limfa nu este periculoasă și nu este un semn negativ. În plus, la câteva ore după curs, limfa îți va părăsi penisul prin canalele limfatice, iar totul va reveni la normal. Dacă este posibil, trebuie să vă asigurați că cantitatea de limfă nu este excesivă.

În creștere în mod permanent

Pentru a crește în mod permanent, trebuie să combinați utilizarea pompei cu exerciții manuale. Apoi, cu moduri speciale de pompare, va fi posibilă întinderea tunicii, iar în următorul ciclu să „pompăm" cavernele. Cu fiecare dintre aceste sarcini, cu o abordare competentă, pompa de vid face față cu succes.

Pompa de vid poate fi utilizată ca dispozitiv de sine stătător sau combinată cu programul manual principal. A doua varianta este de preferat.

Folosind pompa împreună cu exerciții manuale, puteți obține un rezultat mult mai mare pentru a crește convertizorul de frecvență. Astfel, cu ajutorul unei pompe de vid este posibilă creșterea atât a lungimii, cât și a circumferinței penisului.

Tipuri de pompare

Ambalare

Ambalarea este un mod de pompă pentru întinderea tunicii. Ambalarea necesită un balon îngust în care membrul erect nu se poate umfla în lățime, astfel încât forța vidului îl va trage în lungime. Această metodă vă permite să măriți lungimea penisului, precum și să întindeți tunica.

Pompare clasică

Pomparea clasică este pomparea într-un balon larg. Forța vidului într-un astfel de balon face ca membrul să se umfle în lățime, umplând cavitățile cu sânge până la limită. Cu o tunică întinsă, această metodă de pompare ajută la creșterea eficientă a circumferinței penisului.

Reguli de siguranță pentru lucrul cu o pompă de vid

Pompa de vid este un instrument destul de eficient pentru mărirea penisului. Cu toate acestea, cu o utilizare necugetă, veți avea doar leziuni și întunecarea penisului. Vă rugăm să citiți cu atenție acest articol înainte de a utiliza dispozitivul.

În nici un caz nu încălcați următoarele reguli:

 1. Dacă simțiți durere, opriți imediat sesiunea de pompare. Aflați ce cauzează durerea. Dacă cauza a fost o rănire, atunci așteptați vindecarea completă înainte de următoarea ședință. Dacă cauza durerii a fost, de exemplu, ciupirea pielii, problema ar trebui rezolvată și ședința de pompare ar trebui reluată.
 2. Nu te grăbi niciodată. Nu duce la durere sesiunea de pompare! Creșteți presiunea (mai precis, coborâți-o, deoarece în balon se creează un vid) fără probleme, săptămână după săptămână. Secretul creșterii nu constă în încărcăturile nebunești, ci în pregătirea competentă constantă.
 3. Nu depășiți, în niciun caz, 40 de minute de sesiune de pompare per set! O oră este limita de timp pentru o încărcătură ușoară. Până în acest moment, trebuie să vă apropiați încet. Cu un vid prelungit, sângele încetează să circule liber în penis, drept urmare celulele din penis încep să moară. Despre progresia în pompare voi vorbi mai jos.
 4. Nu pompa prea des. Sesiunea de pompare este un lucru foarte plăcut: membrul din pompă se umflă la o dimensiune impresionantă, ceea ce este plăcut de văzut. Cu toate acestea, nu trebuie să pompați de 3 ori pe zi. Scopul tău este mărirea penisului, nu admirarea efectului temporar. Exercițiile fizice prea des interferează cu creșterea. Prin urmare, urmați programul de antrenament, despre care veți afla mai târziu în articol.

Program de antrenament cu pompa de vid

Luați în considerare două programe de antrenament:

 1. Primul program are ca scop întinderea albugineei penisului.
 2. Al doilea program are ca scop „pomparea" cavernelor.

Sunt necesare două baloane diferite pentru fiecare dintre cele două programe. Furtunul și pompa pentru pomparea aerului sunt universale pentru orice baloane. Primul tip de antrenament necesită un ambalator îngust. Cum să alegi dimensiunea balonului în funcție de dimensiunea penisului, am descris în articolul „Cum să alegi o pompă de vid".

Program de întindere a membranei proteice (lungime)

Balonul pentru ambalare trebuie să fie suficient de îngust: penisul erect nu se umflă în lățime în timpul împachetarii, pereții balonului limitează expansiunea, în schimb penisul este extins în lungime.

Am descris deja multe puncte în articolele anterioare, pe care le puteți citi oricând pe site-ul menquestions. ru în secțiunea „Mărirea IF".

Program de antrenament:

 1. Masaj testicular - 5 min.
 2. Încălzire cu abur - 10-15 minute.
 3. Întinderi ușoare drepte în toate direcțiile - 10-15 minute.
 4. Funie de înaltă tensiune - 10 min.
 5. Funie sau A-stretch (după cum preferi). Puteți include aici împingerea inversă, precum și așezarea pe un membru.
 6. Jelq ușor - 50 de repetări. Înainte de a începe pomparea, ar trebui să pregătiți penisul pentru pompare. Jelq este perfect pentru acest scop. Jelq uscat sau umed, care ți se potrivește cel mai bine.
 7. Ambalare. Acum vom descrie în detaliu cum se efectuează sesiunea de pompare.

Procedura de ambalare

Aduceți penisul la o erecție de 80-90%, ungeți cu cremă sau vaselin lichid, apoi introduceți-l în balon și apăsați-l ferm pe pubis. Încercați să nu puneți vaselina pe scrot, altfel va fi aspirată și în balon. Dacă se întâmplă acest lucru, nu tolera: scoateți balonul, ștergeți scrotul uscat cu un șervețel și reintroduceți penisul în balon. Dacă frecarea împiedică întinderea, atunci lubrifiați interiorul balonului cu ulei-cremă glisant. Alunecarea ar trebui să fie de 100%.

La pompele de înaltă calitate există un manometru, acesta indică presiunea din pompă. Nu vă pot oferi indicatorii optimi de presiune, pentru că pentru cineva 4 unități vor părea o sarcină tangibilă, în timp ce cealaltă nu va simți nimic. Trebuie să monitorizați presiunea dintr-un alt motiv: trebuie să știți de la ce punct ați început, astfel încât apoi să puteți crește ușor sarcina și să nu mergeți prea departe.

Membrul din balon se va întinde pe întreaga sa lungime. Urmărește-ți sentimentele. Opriți setul dacă apare durere.

Seturi de antrenament

Odihnește-te între seturi 3-5 minute. În acest moment, se poate face întindere ușoară. Înainte de următorul set, aduceți din nou penisul la o erecție de 80-90%.

 • Primul set. Petreceți primul set pe o sarcină ușoară: nu încercați să pompați tot aerul pentru a întinde penisul la maximum la prima abordare. Dacă la început începi să gesticulezi, aceasta va opri creșterea. Toate la timpul lor. Faceți exerciții ușoare timp de 10 minute.
 • Al doilea set. Următorul set, puteți crește puțin presiunea. Aici este util un manometru: priviți manometrul și creșteți puțin presiunea. De asemenea, lasă 10-15 minute pentru al doilea set.
 • Al treilea set. Pentru al treilea set, nu crește presiunea, ci crește timpul la 20 de minute. Ar trebui să te simți bine pe tot parcursul setului. Nici o durere!

După seturi

După ce împachetați din nou jelq ușor, literalmente 30-50 de repetări ușoare. Nu încercați să faceți un jelq complet ca într-un program vascular. În acest caz, aveți nevoie de jelq pentru a crește circulația sângelui, deoarece în timpul pompării, sângele stagnează în penis.

Apoi faceți trageri drepte de putere medie timp de 5-10 minute.

Măsurați parametrul BPFSL înainte și după antrenament. Dacă există un WUP după un antrenament, faci totul bine. Dacă nu, citește din nou articolele cu atenție și analizează-ți antrenamentele.

Creșterea sarcinii

Și acum puțin mai multe despre creșterea încărcăturii. Toată săptămâna nu depășește sarcina specificată. Primul set este ușor, 10 minute, al doilea set are o sarcină ușor crescută și, de asemenea, 10-15 minute, al treilea set la aceeași presiune este de 20 de minute. Într-o săptămână, puțin, doar puțin, creșteți sarcina pentru primul set, prin urmare, al doilea set va fi cu o încărcare și mai mare, al treilea set la aceeași presiune, dar deja 20 de minute. Schema este simplă.

Deci, săptămână după săptămână, crește treptat sarcina. Acest lucru vă va ajuta să obțineți cele mai bune rezultate. După câteva săptămâni, când câștigi experiență, atunci crește durata serii la 15 minute pentru primul set, 20 de minute pentru al doilea și 25 de minute pentru al treilea.

Cu suficientă experiență, îți poți actualiza și schimba programul de antrenament, pe baza exemplelor pe care le-am dat.

Continuați cursul de întindere a tunicii până când ați mărit diferența dintre BPFSL și BPEL la 2 cm sau mai mult, apoi treceți la ciclul vascular. Cu toate acestea, dacă ați citit toate articolele anterioare și ați făcut-o corect, atunci știți deja acest lucru.

Program vascular folosind o pompă

Lista de exercitii:

 1. Masaj testicular - 5 min.
 2. Încălzire cu abur - 10-15 minute.
 3. Tracțiune directă de rezistență medie - 5 min.
 4. Jelq - 100 de repetări.
 5. Buclele erecte - 10 min.
 6. Asezat pe un membru semi-erect - 10 min.
 7. Sesiune de pompare.

Ordinea de conduită

Sesiunea de pompare pe ciclul vascular este exact aceeași ca pe ciclul de întindere a tunicii, cu singura excepție că balonul în acest caz este larg, nu îngust, iar penisul se umflă în lățime. Durata sesiunii și principiul creșterii sarcinii sunt exact aceleași. Puteți reciti oricând toate articolele de pe site-ul nostru.

Faceți flotări între seturi. 10-15 împingeri între seturi vor fi suficiente. Combinația dintre pompa de vid și pumnii face niște VUP-uri fantastice. Efectuați pumnii cu atenție. Dacă simțiți că sarcina este prea mare, atunci încetiniți și scurtați antrenamentul.

În cele din urmă, fă un jelq ușor pentru a-ți porni circulația.

Antrenamentul s-a terminat. La sfârșitul antrenamentului, lubrifiați penisul cu un unguent de ambulanță pentru vânătăi și vânătăi sau echivalent. Program 2/1 sau 3/1.

Cu ajutorul acestui program, după un ciclu de întindere a tunicii, am reușit să măresc circumferința penisului cu 0, 5 cm pe lună. A fost un rezultat bun! Apoi creșterea a încetinit, după care am trecut înapoi la ciclul de întindere al tunicii.

Fii atent la organul tău sexual. Dacă simțiți că membrul nu este pregătit pentru o astfel de încărcătură sau nu și-a revenit, odihniți-vă.

Pentru a urmări eficacitatea antrenamentului, puteți măsura circumferința penisului înainte și în timpul antrenamentului. Cu toate acestea, ar trebui să încercați să o măsurați înainte ca membrul să se umple cu limfă. Circumferința mărită de limfă nu ne privește. Avem nevoie de un WUP curat. Și cu cât diferența dintre măsurători este mai mare la început și în timpul antrenamentului, cu atât mai bine. Dacă diferența crește săptămână de săptămână, ești pe drumul cel bun.

Câteva puncte importante

Acum să ne uităm la câteva puncte importante în pomparea clasică.

Momentul 1 - exerciții manuale + pompă

Pompa de vid este o completare excelentă la programul principal de exerciții și îmbunătățește efectul antrenamentului. Nu trebuie să treceți la o singură utilizare a pompei - aceasta va fi o decizie greșită.

Momentul 2 - limfa

Când faceți exerciții cu o pompă, penisul este puternic „inundat" cu limfă. Primele antrenamente ale limfei pot fi mai multe, după mai multe ședințe „inunda" nu atât de mult.

Dacă există multă limfă, atunci puteți împărți setul în două etape, cu o pauză între etape de 30 de secunde.

Pentru a preveni o cantitate mare de limfa, pomparea într-un prezervativ va permite. Da, nu fi surprins. Într-un prezervativ, pielea este strânsă strâns, ceea ce împiedică limfa să se adune sub ea. Acest lucru nu afectează eficacitatea generală a antrenamentului.

Momentul 3 - creme curative

La sfârșitul antrenamentului, trebuie să utilizați o cremă de vindecare. Acest lucru va ajuta la vindecarea rapidă a punctelor roșii și la prevenirea întunecării penisului.

Momentul 4 - sânge în timpul pompării

În timpul exercițiilor fizice la sarcini crescute, din uretră pot ieși câteva picături mici de sânge. Acest lucru se datorează deteriorării vaselor din uretra. În acest caz, încheiați imediat ședința și acordați-vă o pauză de două săptămâni. În rest, beți medicamentul "Ascorutin" pentru a întări vasele de sânge sau un analog dovedit. Ar trebui să luați și vitamina E.

După două săptămâni de odihnă, reluați antrenamentul, dar începeți treptat: după două săptămâni de antrenament ușor, reveniți la antrenamentul complet.

Momentul 5 - sex după antrenament

După un antrenament, nu ar trebui să faci sex sau să te masturbezi. Oferă-ți tie și membrului tău o odihnă. Faceți sex data viitoare.

Momentul 6 - întunecarea pielii

Cu pomparea clasică activă, pielea penisului se poate întuneca puțin. Acest lucru se întâmplă atunci când nu sunt respectate condițiile descrise de mine în program: încălzire, adecvarea încărcăturii, folosirea cremelor după antrenament. În orice caz, întunecarea nu este un semn dureros. Am descris mecanismul de întunecare în articolele anterioare.

Cuvinte de despărțire și urări

Nu ai putut să nu observi că durata antrenamentelor descrise depășește o oră. Da, este suficient de lung, dar în acest stadiu este necesar. După creșterea unui începător, după primii centimetri, este din ce în ce mai greu de realizat o creștere mai mare. Penisul se adaptează la sarcini, astfel încât antrenamentul devine și mai dificil. Dar nu vă pierdeți inima, totul este în mâinile voastre! Cine vrea, va realiza. Nimeni nu a promis că va fi ușor. Răbdare pentru voi prieteni și creștere!